Verlovingsringen.

De perfecte trouwdag begint bij de verlovingsring. Er komt een dag dat u uw geliefde een aanzoek doet. Om dit belangrijke moment te bezegelen is het gebruikelijk een verlovingsring te geven. Deze verlovingsring symboliseert uw liefde voor uw aanstaande vrouw. Zonder verlovingsring geen verloving. Met de verlovingsring geef je aan dat jullie gaan trouwen. Het kan dus niet zomaar een willekeurig ringetje zijn. Deze verlovingsringen worden met de hand gemaakt in het atelier in Vlaardingen.

Het symbool van liefde .

Om te laten zien dat je voor haar kiest of om te laten weten dat je nog evenveel om haar geeft als op de eerste dag. Ieder model is leverbaar in verschilende kleuren en gehaltes goud maar op verzoek ook met andere stenen . Standaard in 14 karaat goud maar ook in 18 karaat leverbaar. Kijk hieronder voor onze gehele verlovingsringen collectie.

Verlovingsring, het ideale geschenk!

De verlovingsring is het ideale geschenk voor je partner, een bevestiging van de wederzijdse liefde en hechte band tussen 2 personen.

Zou je graag wat meer willen weten over de Verlovingsringen set ? Op deze site vind je enkele handige artikels die je helpen bij de keuze van je verlovingsring. Of je nu gelovig bent of niet, verlovingsringen blijven een ideaal cadeau voor je partner waardoor je nog meer verbondenheid met elkaar voelt.

Op deze website vind je meer informatie over verlovingsringen onder andere combinatieringen, leuke manieren om een verlovingsring aan je partner te geven en natuurlijk enkele aankooptips voor verlovingsringen.

www.juwelierhaesevoets.be