RINGEN EN OORBELLEN

Bij een outfit kun je ook kiezen voor accessoires zoals ringen, armbanden en oorbellen. Het valt niet altijd mee om de juiste sieraden te kiezen. Er komt namelijk het één en ander kijken als je ringen en oorbellen gaat kiezen. In dit blogartikel lees je meer over wat je op kunt letten als je leuke accessoires zoekt voor bij een outfit. Mij helpt het persoonlijk veel bij het uitzoeken van de juiste ringen en oorbellen.

Ringen

Als het om ringen gaat heb je diverse mogelijkheden. Als je slanke vingers hebt kun je kiezen voor bredere ringen als de wat fijnere ringen. Hetzelfde geldt voor de wat langere slanke vingers. In het geval je iets dikkere en kortere vingers hebt, kun je beter kiezen voor ringen die wat fijner in lengte zijn. Zo lijken je vingers smaller en langer. Online kun je talloze ringen kopen, maar je kunt natuurlijk ook naar winkels gaan waar ze ringen verkopen. Welke ring je koopt hangt af van je stijl en je lichaamsbouw. Het is wel handig om een leidraad te volgen voor het maken van een goede keuze.

Oorbellen

Bij oorbellen geldt natuurlijk hetzelfde. Daar speelt ook de lengte van je hal een rol. Hoe langer je hals is, hoe langer de oorbellen zijn die je kunt dragen. Als je een korte hals hebt en je draagt lange oorbellen, dan lijkt je hals nog korter. Je kunt onopvallende oorbellen dragen, maar je kunt ook een echte eyecatcher dragen. Dit zijn grote oorbellen. In plaats daarvan is het ook leuk om een opvallende halsketting te dragen. Kies bij voorkeur voor zilveren oorbellen als je een koel type bent en voor goed als je een warm type bent.

Zelf oorbellen maken

Als je graag creatief bezig bent kun je natuurlijk ook zelf oorbellen maken. Op het internet vind je diverse tutorials die je kunt volgen als je je eigen oorbellen wilt maken.

Trouwringen witgoud –  jaeger lecoultre