trouwringen

Welkom in de wereld van Gold Name trouwringen.

Al velen jaren is Gold Name trouwringen een icoon als het gaat om unieke trouwringen. Duizenden paren wereldwijd zijn u al voorgegaan en gaven ons de eer om speciaal voor hen deze belangrijke gebeurtenis rond te mogen maken. Al onze ringen kunnen in alle kleuren goud en gehaltes gemaakt worden en daarnaast ook in metalen als zilver, staaltitanium of platina. Ook kunnen we op honderd verschillende manieren stenen in uw ring verwerken. Dit kunnen briljanten of diamanten stijn of welke andere edelsteen u maar wilt. U vindt op deze site een kleine greep uit onze diverse collectie trouwringen. Wij mogen ons trots als een van de grootste trouwringenmakers benoemen en maken uw trouwringen graag precies zoals u ze wilt.

ACTIE GRATIS HEREN TROUWRING

Dit is een geweldige actie van Dora Nederland. U krijgt bij deze gouden damestrouwringen een herenring van staal of titanium geheel gratis!

Het komt steeds vaker voor, dat bij een gouden damesring gekozen wordt voor een herenring van staal of titanium. Er kunnen verschillende redenen zijn om dit te doen, maar wat de reden ook is, de ringen zijn zowel in staal als titanium geweldig mooi en vormen met de damesring een echte set.

Daarom hebben wij een geweldige collectie gemaakt en voor u een actie bedacht waar u echt voordeel bij heeft.

Spelregels:

Deze actie geldt alleen op modellen uit deze collectie.

Herenringen zijn niet te veranderen van breedte. Indien u dit toch wilt, betaalt u een meerprijs van € 50.00.

Andere acties in de winkel zijn niet van toepassing op deze collectie.

Op alle trouwringen van Dora Nederland heeft u volledige garantie, dus ook op deze collectie.

Vraag ernaar bij de echte trouwringenspecialisten

Kom gerust langs bij ons! Uw handwerkspecialist zal speciaal voor u een uniek paar
trouwringen ontwerpen.

Trouwringen Mjewel

Met een trouwring verbind u en uw partner zich voor het leven. Dit mooie moment, verdient een mooi sieraad. Door te kiezen voor één van onze exclusieve trouwringen, symboliseert u een bijzonder huwelijk. U kunt kiezen uit klassiek, platina of Bicolor.

De Trouwringen

Bij ons worden alle trouwringen en verlovingsringen ontworpen door gespecialiseerde ontwerpers en designers. Daarbij is de inbreng van de klant niet zelden verrassend origineel en bruikbaar, klanten kunnen hun eigen unieke trouwringen en verlovingsringen laten ontwerpen en printen en vervolgens gieten in gouden ring, witgoud ring of ander edelmetaal.

Jaeger lecoultre

Jaeger-LeCoultre is een Zwitsers merk, waarvan de eerste vestiging door Antoine LeCoultre in 1833 is opgericht. Dit volgend op de uitvinding van een machine die pennen kon produceren voor horloges.